יום ראשון, 8 בספטמבר 2013

סלט טונה



אני לא אוהבת סלט. לצערי, אני לא מהבנות שמסוגלות לאכול כל היום חסה וגזר. ואחר כך הולכות לקאסטרו ורוכשות מכנסיים במידה 36-38. הירק היחידי שאני באמת אוהבת בצורה ה"טבעית" שלו, כלומר לא מבושל או מעובד בדרך כלשהי - עגבנייה. בצל טרי לא יכולה אפילו להריח. פלפלים, כרוב, גזר ושאר משפחת הירקות שכל כך אוהבת בבישול - לא מסוגלת לאכול בסלט טרי. אז אני צריכה לעבוד באמת קשה בשביל להמציא סלט שיתאים לי ויכלול חוץ מעגבנייה עוד כמה מרכיבים ש"אפשר לסבול"... 

מצרכים:
2 קופסאות טונה - לסנן מהשמן
2 ביצים קשות
3 עגבניות
4 גבעולי סלרי
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
לגיוון: תירס, גבינה בולגרית
 
הכנה:
 
טוב, נו... סלט... חותכים הכל קטן, אוכלים עם הרבה גבינה לבנה וקוטג` 5%, מרוצים מעצמנו ומארוחת ערב בריאה...
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה