יום שני, 16 בספטמבר 2013

פשטידת פסטה, גבינה ופטריות




הכי אוהבת פשטידות לארוחת בוקר של שבת. ואם זה פשטידת פסטה וגבינה - טוב כפליים. הבסיס של פסטה ותוספת של כל גבינה שיש במקרר, הרבה מקום לגיוון, וכל פעם יוצאת פשטידה קצת אחרת.
מצרכים:
500 גר` פסטה קצרה
1 בצל גדול קצוץ
סלסלת פטריות שמפיניון
500 גר` גבינה לבנה 5%
250 גר` קוטג`
100 גר` גבינה צהובה מגוררת
1 כוס חלב
3 כפות קמח
3 ביצים
תבלינים - מלח, פלפל שחור גרוס
הכנה:
מבשלים את הפסטה במים ותחים עם קצת מלח כ-10 דקות. מסננים ושוטפים במים קרים.
מטגנים את הבצלים עד להזהבה בקצת שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים כמה דקות ביחד. מניחים להתקרר קצת.
מערבבים את כל שאר החומרים, משאירים חופן גבינה צהובה בצד להקרמה. מוסיפים לבצל ופטריות, מערבבים ביחד. מוסיפים את הפסטה לתערובת, מערבבים, מעבירים לתבנית אפיה.
אופים כ-40 דקות בחום 170 מעלות. מוציאים, מפזרים את הגבינה הצהובה שנשארה למעלה ומחזירים לתנור לחמש דקות נוספות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה