יום שישי, 20 בספטמבר 2013

בראוניז שוקולד תפוז




אני מאוד אוהבת לשלב פירות הדר במאכלים שונים. אז אחרי שניסינו שילוב מפתיע של אבוקדו ואשכולית אדומה בסלט מרענן, אפשר לפנות לשילוב הרבה יותר מוכר של שוקולד מריר ותפוז. וזה שילוב שנוצר בגן עדן. או אולי בגיהנום, תלוי איך מסתכלים על זה (לפני או אחרי עליה על המשקל... ) כי לבראוניז האלה יש טעם של עוד. ועוד. ועוד. עד שמתחסלת לה התבנית. אבל שווה כל קלוריה.
מצרכים:(תבנית מלבנית 20X30)
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפיה (10 גר')
6 כפות קקאו
1 כוס סוכר
קמצוץ מלח
4 ביצים
100 גר' חמאה רכה
1 כוס מיץ תפוזים
1 כף גרידת תפוז
150 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
הכנה:
לערבב בקערה את החומרים היבשים - קמח, אבקת אפיה, קקאו ומלח.
להקציף את החמאה עם הסוכר 5 דקות. להוסיף ביצים - אחת בכל פעם, להקציף כדקה אחרי כל ביצה. להוסיף מיץ תפוזים, גרידת תפוז ואת החומרים היבשים שערבבנו בנפרד. לערבב הכל.
להעביר לתבנית. לשבור שוקולד מריר לקוביות ולפזר מעל העוגה. במהלך האפיה השוקולד שוקע לתוך העוגה וממממ... זה החלק הכי טעים :)
תנור 160 מעלות מחומם מראש, משך האפייה כ-25 דקות.







פינת הפרגון


תגובה שקיבלתי על הבראוניז מגולשת בתפוז:

אחרי שהכנתי וטעמתי, הבנתי.......
למה התכוונת כשכתבת שהשילוב של שוקולד ותפוז , הוא שילוב שנוצר בגן עדן או בגיהנום ....................
לדעתי הצנועה והבלתי מחייבת , סומכת ידיי על 2 האופציות ..............
אכן השילוב האולטימטיבי , צמד המילים שוקולד תפוז , ואני מתה על הזיווג הזה ..........
אלוהים שישמור , כמה שהבראוניז המושחתים האלה טעימים ,,,,,,,,,,
כל מי שהכניס את הכפית לפה ........ היית צריכה לשמוע עד אלייך את קולות ההנאה ..........
כל הקלוריות הטעימות , עלייך יקירה ........................
תודה ,
שרית-ב
♥ 

אין תגובות:

פרסום תגובה