יום שישי, 20 בספטמבר 2013

סלט אבוקדו ואשכולית אדומה



- מה את עושה? - שאל אותיי בעלי כשראה אותי במטבח מוציאה מסלסלת הירקות את אבוקדו... ואשכולית אדומה.
- סלט טעים.
- רגע, אבל זה יהיה ביחד?...
אכן כן, סלט אבוקדו ואשכולית אדומה.אני אוהבת שילובים נועזים ומיוחדים, כאלה שבשנייה הראשונה אפילו חוששים להכניס את המזלג לפה ולטעום. ואח"כ לא מפסיקים לאכול. גם כאן, זה מסוג השילובים שהיה לי קשה לדמיין איך ישתלבו ביחד באותה הצלחת, אבל חייבים לנסות בשביל לדעת. אז ניסיתי. שילוב טעמים לא שגרתי, מפתיע, מיוחד ו... חלומי! 
מצרכם:
חסה או עלי בייבי
2 אבוקדו
2 אשכוליות אדומות
לרוטב - 
3 כפות לימון סחוט
3 כפות מיץ אשכוליות (נשאר כשחותכים את אשכוליות)
3 כפות שמן זית
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה:
לחתוך את האבוקדו לקוביות. לנקות את האשכוליות מהקרום הלבן ולחתוך לקוביות. להוסיף את החסה.
לערבב את כל חומרי הרוטב. להוסיף לסלט ולערבב בעדינות. 

אין תגובות:

פרסום תגובה