יום שני, 16 בספטמבר 2013

בראוניז קפה




מתכון לבראוניז כבר היה בבלוג הזה. אבל מי אמר שיש רק מתכון אחד? בתור חולת שוקולד (רצוי מריר, עם הרבה אחוזי קקאו...) ניסיתי אולי עשרים מתכונים. הנה קבלו עוד אחד, פשוט להכנה ושוקולדי מאוד. ואם זה לא מספיק, אז הוא מכיל גם קופאין, שילוב מנצח של קפה ושוקולד מריר שבהחלט יעזור לפתוח את העיניים בבוקר. מה עוד אפשר לבקש מבראוניז? רק שיכיל כמות קלוריות של חסה, אבל זה כבר משאלה מארץ הדימיון. לפחות כאן יש תמורה לכל קלוריה...





מצרכים:
150 גר` חמאה (או מרגרינה)
150 גר` שוקולד מריר
1 כוס סוכר
2/3 כוס קמח רגיל
2 כפות גדושות של קפה נמס
3 ביצים
2 כפות ברנדי
קורט מלח
הכנה:
ממיסים את החמאה והשוקולד במיקרו כשתי דקות - עד שהשוקולד נמס. מוסיפים לקערה את כל יתר הדברים ומערבבים היטב.
תנור 180 מעלות כ-25 דק`.
תכינו נס קפה ליד. זה בטוח יעיר אותכם!
אפשר גם עם גלידה... הנה, ככה:


דוגמן הבית:



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה