יום שבת, 7 בספטמבר 2013

פשטידת עגבניות



פשטידת ירקות - פתרון אולטימטיבי, מהיר וקליל לארוחת ערב טעימה. ואפילו דיאטטי...
מצרכים:

6 עגבניות
1 בצל
כף קמח
1 ביצה
3/4 כוס חלב
100 גר` גבינה בולגרית או צפתית
תיבול: מלח, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, חצי כפית סוכר

הכנה:

לחתוך בצל קצוץ, לטגן עד ההזהבה. להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות קטנות, לטגן ביחד 15 דק` על אש קטנה. למי שממהר, אפשר לוותר על שלב הטיגון בכלל או לטגן רק את הבצל. להוסיף קמח ותבלינים. לערבב, להעביר לתבנית.
להקציף את הביצה עם מזלג. להוסיף חלב, לשפוך על העגבניות שבתבנית.
למעלה לפזר גבינה חתוכה לקוביות. אפשר להוסיף גם פטרוזיליה, טימין, אורגנו...

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-50 דקות.

אין תגובות:

פרסום תגובה