יום שבת, 28 בספטמבר 2013

לביבות אטריות, תירס ואפונה

פסח הוא סוג של מבצע צבאי, מנוהל על ידי רמטכ"לית המטבח.  המלחמה מתנהלת בשתי חזיתות - חזית הניקיונות וחזית חיסול חמץ. ומה אני אגיד, החזית השנייה הרבה יותר מהנה. ולא משנה אם שומרים פסח או לא, למשימה זו אני מצטרפת בכיף. הנה לביבות טעימות וצבעוניות שיעזרו במבצע הסודי וגם טובות לכל שאר ימות השנה. ניתן להכין גם בתור פשטידה, אבל בתור לביבות זה נראה הרבה יותר חמוד. אפשר כבר להגיד חג שמח?
מצרכים:
1 כוס אטריות דקיקות למרק
2 ביצים
100 גר' גבינה בולגרית
1/2 כוס אפונה קפואה - להפשיר עם זרם מים חמים
1/2 כוס תירס קפוא - להפשיר עם זרם מים חמים
תיבול: מלח, פלפל שחור גרוס
הכנה:
לשים את האטריות בקערה ולשפוך מעליהם כליטר מים רותחים. להניח בצד ל-10 דקות ולסנן מהמים - האטריות כמעט מוכנות, ללא צורך בבישול מקדים.
להוסיף לאטריות  את שאר המצרכים ולערבב.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-25-30 דקות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה