יום שני, 23 בספטמבר 2013

פשטידת פטריות וגבינות קלה


מצב המקרר לאחר חגיגת השבועות הטעימה: קופסה וחצי של קוטג', ארבע קופסאות גבינה לבנה, קופסת גבינת שמנת, חבילת גבינת טוב טעם ושאריות של גבינה בולגרית. בצד של מגירת הירקות - סלסלת פטריות ובתבנית ביצים - ביצה אחת מסכנה. יש מצב לפשטידת פטריות טעימה בליווי סלט ירקות. בדיוק מה שאנחנו אוהבים לשבת בבוקר. ורצוי בלי קמח וחמאה, אכלנו כבר יותר מדי מאלה בחג...
מצרכים:
250 גר' (חבילה) גבינת טוב טעם
250 גר' גבינה לבנה 5%
250 גר' קוטג'
150 גר' גבינה בולגרית מפוררת
1 ביצה
1 בצל גדול קצוץ
250 גר' פטריות שמפיניון
2 כפות קמח
שני חופנים אגוזי מלך קצוצים
תיבול: חצי כפית מלח, כפית פפריקה אדומה מתוקה, אגוז מוסקט
הכנה:
לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף פטריות ולטגן ביחד כמה דקות.
בקערה גדולה לערבב את כל הגבינות, להוסיף את שאר המצרכים ואת הבצל המטוגן עם הפטריות.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות כ-35 דקות.
יצא טעים...... ואגוזים בפשטידה הייתה הברקה מצוינת!..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה