tag:blogger.com,1999:blog-8553657875471137532.post5007241085070341008..comments2023-09-16T07:22:25.361+03:00Comments on בלוזוגי: אמא ע/אובדת, אבא ע/אובד: בורקיטס חצילים וגבינה בולגרית Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/08711771641644136681noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8553657875471137532.post-2042773621564000862015-09-28T19:57:59.655+03:002015-09-28T19:57:59.655+03:00היי
קישואים, בצל ופטריות - נשמע שילוב מצוין. שילוב...היי<br />קישואים, בצל ופטריות - נשמע שילוב מצוין. שילובים נוספים שאני אוהבת - טונה ופלפלים; פירה תפוח אדמה עם גבינות, צהובה או בולגרית; פירה תפוח אדמה עם בצל מטוגן ובצל ירוק. או סתם שילוב הכי פשוט של צהובה, בולגרית וקצת קוטג' למרקם נוח. <br />לגבי קמח מלא - אני לא ניסיתי במתכון זה, אז קשה לי להגיד בצורה מדויקת. המלצה שלי - לא להחליף את כל הקמח לקמח מלא אלא לעשות חצי - חצי בשביל ליהנות מכל Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08711771641644136681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8553657875471137532.post-72792352862962202512015-09-28T08:17:31.491+03:002015-09-28T08:17:31.491+03:00המתכון נראה מעולה , אני הכנתי בצורה דומה אמפנדס מ...המתכון נראה מעולה , אני הכנתי בצורה דומה אמפנדס מקמח מלאעם מילוי של קישואים בצל ופטריות יצא מעולה,<br />אבל לא יצא לי פריך כל כך ...<br />השאלה שלי האם ניתן להשתמש בקמח מלא במאפים מסוג זה ?<br />עם עוד איזה ירקות זה הולך למי שרגיש לחציל?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00224664140531821792noreply@blogger.com